browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Massage op het werk

stoelmassage PUUR VedanaOndertussen is stoelmassage op het werk niet meer weg te denken. De praktijk wijst namelijk uit dat stoelmassage het ziekteverzuim op de werkvloer flink naar beneden brengt. Het is vooral goed ter preventie van RSI en stress. De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven. Tijdens deze massage oefent de masseur druk uit met handen, handpalmen en ellebogen op een aantal acupressuurpunten waardoor de energie die door ons lichaam stroomt, kan worden beïnvloed. Door stress en een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. De drukpuntmassage wordt uitgevoerd op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor deze blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Het lichaam komt op die manier weer goed in balans.

Een stoelmassage duurt twintig minuten per werknemer en is zodoende makkelijk in te plannen tijdens een werkdag. PUUR Vedana neemt hiervoor een speciale massagestoel mee en bij voorkeur vinden deze massages bij het bedrijf plaats in een rustige afgesloten ruimte, zoals bijvoorbeeld een vergaderzaal.

 

Totaaladvies

Stoelmassage is niet alleen goed ter voorkoming van RSI en stress. De stoelmasseur kijkt ook naar de houding van de werknemer. Onze diensten gaan verder dan alleen maar de stoelmassage. Wij geven dus echt een totaaladvies.

Stoelmassage breed inzetbaar

Winterfair 2012 PUUR VedanaDe toepassing van stoelmassage is zeer uitgebreid. Diverse diensten zijn uitgewerkt voor:

  •        Preventie tegen ziekteverzuim
  •        Teambuildingsdagen
  •        Verkooptrainingen
  •        Beurzen en evenementen
  •        Personeelsfeesten
  •        Sales incentives

Kennis maken met stoelmassage op uw kantoor? Probeer het eens uit en ervaar hoe ontspannen maar ook hoe verkwikt u zich voelt na deze massage.

Nieuwsgierig wat de kosten zijn, vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Elke offerte is op maat en is afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal personeelsleden/gasten, de totale uitvoertijd, het aantal masseurs en de locatie.

Fiscale voordelen voor stoelmassage

Stoelmassage op het werk heeft een aantal fiscale voordelen. Indien aan een aantal voorwaarden wordt voldaan, is stoelmassage volgens de belastingdienst een vrije verstrekking. U kunt de kosten voor stoelmassage dus opvoeren als bedrijfskosten.

De voorwaarden waaraan moet worden voldaan zijn:

  •        De stoelmassage vindt plaats tijdens werktijd.
  •        De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd.
  •        De werknemer heeft geen aanmerkelijk privé gewin.
  •        De stoelmassages zijn opgenomen in het Arbo-plan van de betreffende organisatie.

Lees de verdere details op de website van de Belastingdienst.

Wij kunnen u desgewenst adviseren hoe u stoelmassage in uw ARBO plan kunt opnemen.

Gemeenten en provincies die geen BTW afdragen kunnen een beroep doen op het BTW-compensatiefonds welke per 01-01-2003 in werking is getreden.

Gediplomeerd Touch Pro® masseur

touchpro logoNatuurlijk is het voor elke masseur mogelijk om zijn eigen stoelmassage te ontwikkelen, er zijn echter een aantal redenen om voor TouchPro® Europe te kiezen. TouchPro® Europe stoelmassage is consistent. Cliënten weten dat zij altijd een hoge kwaliteit stoelmassage zullen ontvangen, ongeacht van welke TouchPro® Europe practitioner zij de stoelmassage ondergaan.

TouchPro® Europe stoelmassage is efficiënt. De techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, wat betekent dat de door ons zorgvuldig ontwikkelde sequens het maximale effect geeft bij een minimale inspanning.

TouchPro® Europe stoelmassage is effectief. Tienduizenden cliënten hebben de verfrissende effecten ervaren van TouchPro® Europe stoelmassage, de meest wijd verspreide vorm van stoelmassage in Europa. Voor meer informatie omtrent de TouchPro formule, kijk eens op de website van TouchPro® Europe.

 

Wil je meer weten wat mogelijk is op jouw kantoor? Op de pagina Fit achter je Bureau staat meer informatie over stoelmassage, blogs, tips hoe je beter achter je bureau kunt zitten maar ook de verschillende mogelijkheden om stoelmassage maandelijks te ontvangen. Naast stoelmassage geef ik ook stoelyoga en workshops Gezonde Voeding op het werk. Ben je benieuwd wat dat precies is? Neem dan een kijkje op mijn andere pagina https://fitachterjebureau.nl/ 

 


Waarom wachten op het laatste kwartaal van het jaar om jouw medewerkers te bedanken? Wanneer jij elke maand een stoelmassage plant voor jouw medewerkers; ontvang je minder ziekteverzuim, blije medewerkers, meer focus, meer concentratie en een betere sfeer. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken!

06 41628668                                  info@puurvedana.nl


Ads not by this site