browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Acties

Spaarkaart

Vind je het ook leuk om te sparen? Spaar dan mee voor een cadeaubon die je kan inwisselen voor een ontspannende massage of weg kan geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.  Bij een massage van een half uur ontvang je namelijk al een stempel. Bij een volle spaarkaart van 10 stempels ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 15,-. De spaarkaart is tot 1 jaar na ingangsdatum geldig.

 


“Vrienden” korting

Mond-tot-mond reclame is de beste reclame. Daardoor hoeft PUUR Vedana niet te adverteren en verdien je als klant een speciale korting. De vriendenkorting is geldig bij alle massages. Heb je een kennis, familielid, vriend(in), collega etc. die benieuwd is naar PUUR Vedana, laat haar of hem dan bellen om een afspraak te maken. Je krijgt dan bij de volgende behandeling een korting van 10%.

Van tijd tot tijd hebben wij speciale acties en aanbiedingen. Door regelmatig op deze pagina te kijken kun je steeds de nieuwste aanbiedingen vinden.


 

Cadeaubon

~~~ Leuk om te geven en … minstens even leuk om te krijgen! ~~~

Zelf weet je het natuurlijk allang: er gaat niets boven een heerlijk ontspannende massage!

Wil je een ander ook eens op een originele wijze verrassen?
Bedenk dan bij de volgende verjaardag, de komende feestdagen of speciale gelegenheid aan een cadeaubon van PUUR Vedana.